Sararsporlu taekwondocular hazır

Sararsporlu taekwondocular hazır
Sarar İ.Ö.Okulu minik Taekwon-do cular Bilecik için hazır.20 mayıs 2007 tarihinde Bilecik G.S.İ.M. nin düzenleyeceği iller arası minikler Taekwondo şampiyonasınıa katılacaklar.Taekwon-do il temsilcisi ve aynı zamanda Sarar spor...

Sarar İ.Ö.Okulu minik Taekwon-do cular Bilecik için hazır.
20 mayıs 2007 tarihinde Bilecik G.S.İ.M. nin düzenleyeceği iller arası minikler Taekwondo şampiyonasınıa katılacaklar.
Taekwon-do il temsilcisi ve aynı zamanda Sarar spor kulüp başkanı Alattin Çoban ''bir buçuk yıl önce Spor il müdürlüğü ve sarar i.ö.okulu ile birlikte yapmış olduğumuz alt yapı çalışmaları okulumuzda başarı ile uygulandı ve neticelerini vermeye başladı. Taekwon-do sporu uzun emek isteyen bir disiplin sporudur. Bu uzun yolda yılmadan çalışan minik sporcularımızın başarılı olacağına inanıyorum. Yapılacak olan şampiyonaya 7 ilden 14 kulüp katılması bekleniyor. İlimiz adına da Sarar spor minikleri olarak bu okulun öğrencileri katılacak ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Çalışmaları bizzat yakından takip eden ve aynı zamanda eski bir taekwon-do cu olan okul müdürümüz Hüseyin Kılıç'ı tebrik ediyorum.''Dedi.
Antrenör Mehmet Çakmak'ta ''müsabakalar sporculara haziran ayında yapılacak olan minikler Türkiye şampiyonası için iyi bir tecrübe olacak. Bu maçlarda eksiklerimizi tespit edebilmemiz açısından da önemli amacımız bu sporcuları her bakımdan en iyi şekilde yetiştirmekdir.''Dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.