ŞEHİT İLKER KARTER GERİ SAYIMA GEÇTİ

ŞEHİT İLKER KARTER GERİ SAYIMA GEÇTİ
Henüz Lise 1.sınıf öğrencilerinden kurulu olmasına rağmen Okullar arası Genç Kızlar Hentbolda Türkiye Şampiyonası’na kalan Şehit İlker Karter MTAL 29 Mayıs-3 Haziran’da Hatay’da yapılacak finaller için son hazırlıklarını...

Henüz Lise 1.sınıf öğrencilerinden kurulu olmasına rağmen Okullar arası Genç Kızlar Hentbolda Türkiye Şampiyonası'na kalan Şehit İlker Karter MTAL 29 Mayıs-3 Haziran'da Hatay'da yapılacak finaller için son hazırlıklarını yapıyor.

Şampiyonluk Kadar Değerli
Şehit İlker Karter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilimizin çiçeği burnunda okullarından. Hentbol branşında ilk yılında Lise 1.sınıf öğrencileriyle önce il birincisi olan ekip, ardından yarı finallerde başarılı olarak Okullu Genç Kızlar hentbol kategorisinde Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına girmeyi başarmıştı. 29 Mayıs-3 Haziran'da Hatay'da yapılacak müsabakalar için heyecanlı bir bekleyiş içine giren ekipte hedef dereceye yaparak kupalı bir şekilde Eskişehir'e dönmek. Antrenör Sertan Sarpaş "Daha ilk yılımızda rakiplerimizden en az 2-3 yaş küçük olmamıza rağmen finalleri görmemiz şampiyonluk kadar değerli. Hatay'da gerçekçi olarak iyi kura çekersek, ilk 4 takım arasına girme şansımız olabilir. Umuyorum her şey istediğimiz gibi gelişir ve bu başarımızı bir kupayla taçlandırırız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.