SELKA'DA MİLLİ GURUR

SELKA’DA MİLLİ GURUR
 A Milli erkek hentbol takımımız, Euro 2020 Elemelerinde Yunanistan ile oynayacağı müsabakalar öncesi İstanbul’da kamp çalışmaları yapacak. Selkaspor’dan antrenör Okan Halay ve 5 oyuncu milli takıma davet edildi. 2020 Erkekler...

 


A Milli erkek hentbol takımımız, Euro 2020 Elemelerinde Yunanistan ile oynayacağı müsabakalar öncesi İstanbul'da kamp çalışmaları yapacak. Selkaspor’dan antrenör Okan Halay ve 5 oyuncu milli takıma davet edildi.


 


2020 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 3. grupta mücadele eden A Milli erkek hentbol takımımız, grubunda oynayacağı Yunanistan maçları için kampa girecek. 1 Nisan Pazartesi öğle yemeği ile konaklayacağı İstanbul Titanic Otelde toplanacak olan Milli Takım kafilemiz, hazırlıklarını 8 Nisan Pazartesi günü tamamlayarak Yunanistan'a gidecek. 10 Nisan çarşamba günü Kozani kentinde oynanacak müsabakanın ardından yurda dönecek olan Millilerimiz, dördüncü maçında 14 Nisan Pazar günü Eskişehir Porsuk spor salonunda bu kez Yunanistan'ı konuk edecek.


Selkaspor’dan antrenör Okan Halay, kaleci Coşkun Göktepe, Alperen Pektaş, Durmuş Ali Tınkır, Yiğit Eröz ve Uğur Ercaylan Milli takım kafilesinde yer alacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.