SELKA'DAN FANTASTİK BAŞLANGIÇ
Beton Adamlar oldukça iyi direnç göstereb Merzifon Belediyesi’ni mağlup etmeyi bildi.
Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nun yenilenen atmosferinde oynanan maça Eskişehir halkının da ilgisi büyüktü.
Selka Spor ilk yarısını 15-14 önde geçtiği mücadeleden 29-25’lik galibiyetle ayrıldı. 10 golle galibiyetin mimarı olan Faruk Halilbegoviç’e, kaptan Recep Dege ve Nikola Kosteski 6’şar gol ile destek verdi.
“AVRUPA ESKİŞEHİR’E GELECEK”
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Selka Spor Kulüp Başkanı Mert Kaya; taraftarları önünde harika bir atmosferde kazandıkları için çok mutlu olduklarını, ligin geri kalanı için de takımdan benzer bir performans beklediklerini belirtti. Bu sezona Avrupa hedefiyle çıktıklarını ve sezon mottosunu da “Avrupa Eskişehir’e gelecek.” olarak belirlediklerini kaydeden Kaya, bu hedef doğrultusunda ilk adımın atılmış olduğunu söyledi.
Sportif Direktör Osman özoğlu maç sonu değerlendirmesinde, 15-16 yıldır Eskişehir’in Süper Lig seviyesinde mücadele eden bir erkek Hentbol takımı olmadığının ve Selka Spor’un Süper Lig’de oynadığı ilk maç olmasının üzerlerinde stres yarattığını, ama seyirci desteğiyle zor da olsa galip geldiklerini belirtti. İlk maçların zorluğuna dikkat çeken özoğlu, Selka Spor’un lige renk katacağını sözlerine ekledi.