SELKA'YA ÇOK YAKIŞTI
Matematiksel olarak bu iş bitti. Gümüşhane maçı öncesi ve sonrası güzel görüntüler vardı.
Pazar günü oynanan maçta Selka 33-21 lik galibiyetle süper lige çıkmayı garantilemiş oldu. Maçta katılım ve coşku en üst düzeyde idi. Bu maçta ayrıca CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer ,Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Erkul, Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz ve Eski Milli Hentbolcu Zeynur Pehlivan’ın gerçekleştirdiği çekiliş ile 4 şanslı taraftar bisikletin sahibi oldu. Maç sonunda Beton Adamlar Seyircisi ile süper lige katılmanın coşkusunu beraber yaşadılar.
Kalite Onayı İMO’dan
Maç sonu İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesinin Ev sahipliğinde Beton Adamlar Roof Restoran da yemeğe katıldılar. Bu etkinlikte Başkan Mert Kaya, Genel Sekreter Yasin Becer, teknik heyetten Osman özoğlu, Haydar Eryılmaz ve İMO yönetim kurulu hazır bulundu.
Mert Kaya konuşmasında bu yıl 3 hedefle yola çıktıklarını belirterek, bunlardan ilki olan Süper Lige yükselmeyi başardıklarını, diğer hedefleri olan namağlup şampiyonluk için aynı ciddiyetle kalan 3 maçı da kazanacaklarını ifade etti.