Şimşekler alkışlandı

Şimşekler alkışlandı
Eskişehirspor son Altay maçında yenilmesine rağmen alkışlarla stattan ayrıldı. Ligdeki son maçını Pazar günü Ege deplasmanında Altay ile yapan Eskişehirspor prestij niteliği taşıyan karşılaşmada oldukça başarılı bir...

Eskişehirspor son Altay maçında yenilmesine rağmen alkışlarla stattan ayrıldı. Ligdeki son maçını Pazar günü Ege deplasmanında Altay ile yapan Eskişehirspor prestij niteliği taşıyan karşılaşmada oldukça başarılı bir futbol sergiledi. Stresli olan Altay karşısında iki kez yenik duruma düşen Eskişehirsporlu futbolcular iki kez de beraberliği yakalamasına rağmen son dakikalarda yediği golle rakibine mağlup oldu.
Son maçını puansız kapatan Eskişehirspor rakibine yenilmesine rağmen Ege'li Eskişehirsporlu taraftarların alkışları ile stadı terketti. Maçı izleyen taraftarlar "Bu önemli maçta futbolcularımız gerçekten çok iyi bir futbol oynadı. Hep böyle oynasınlar yeter" dedi. İlk yarıda Es-Es'li futbolculara tepki gösteren Altaylı taraftarlar maçtan sonra da takımımızı alkışlaması dikkat çekiciydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.