Şimşekler kampa giriyor

Şimşekler kampa giriyor
Eskişehirspor yarın oynayacağı Elazığ maçı için bugün sabah yapacağı antrenmanın ardından kendi tesislere kampa girecek. Cumartesi günü saat 13.00’de taraftarları önünde Elazığspor’u konuk edecek olan kırmızı şimşekler...

Eskişehirspor yarın oynayacağı Elazığ maçı için bugün sabah yapacağı antrenmanın ardından kendi tesislere kampa girecek.
Cumartesi günü saat 13.00'de taraftarları önünde Elazığspor'u konuk edecek olan kırmızı şimşekler zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ergin Işık gözetiminde sürdürüyor. Eskişehirspor dün de tesislerde taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Özellikle forvet elemanlarına gol çalıştıran teknik direktör Işık oyunlarını dı sık sık uyardı.
Kırmızı şimşekler bugün de saat 11.00'de tesislerde ter antrenmanı yapacak. Öğle yemeğinin ardından kendi tesislerinde kampa çekilecek olan Eskişehirsporlu futbolcular maç saatini bekleyecek. Es-Es'de kart cezalısı Mahmut Elazığ'a karşı forma giyemezken sakatlığı süren orta saha oyuncusu Serkan Reçber'in durumu ise bugün yapılacak kontrolde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.