ŞİMŞEKLER KIRŞEHİR'İ DEVİRDİ (3-2)
Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Şimşekler dün Kırşehir Belediye ile özel maçta karşı karşıla geldi. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan siyah-kırmızılı ekip maçı da 3-2 kazandı. Eskişehirspor’un gollerini Onur Arı (2) ve Muhammet Yahya Akbulut attı.
OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ OLDU
Eskişehirspor maça Cengiz Alp Köseer, Eray Ertorun, Sezgin Coşkun, Bartu Göçmen, Muhammet Yahya Akbulut, Buğra Çağlıyan, Kaan Gaman, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Göktuğ Kaan Ünüvar, Onur Arı ilk 11’i ile başladı. İkinci yarıda Sezgin Coşkun, Eray Ertorun ve Göktuğ Kaan yerlerini Oğuzhan, Utku ve Eren’e bırakırken; 65. dakikada Bartu yerine Arda Okumuş ve 75. dakikada Berkay, Onur Arı, Buğra ve Muhammet yerine Hasan Alp, Atilla, Ömer Faruk ve Cihangir oyuna girerek karşılaşmada süre buldu.
İLK YARI 2-0 ÖNDE KAPATTIK
Maça çok iyi başlayan Şimşekler 4. ve 10. dakikalarda Onur Arı’nın golleri ile devreye 2-0 önde girdi. 70. dakikada Muhammet Yahya Akbulut durumu 3-0 yaptı. Kırşehir ise 75’de durumu 3-1 yaparken, 80’de ise penaltıdan golü buldu ve karşılaşmayı Eskişehirspor 3-2 kazandı.
2 MAÇ DAHA VAR
Şimşekler Antalya kampında 2 özel maç daha yapacak. Büyük bir değişiklik olmaz ise 8 Ocak da Münih Türk gücü ile maç yapmayı planlayan siyah-kırmızılı ekip ardından da Eskişehir’e dönerek ligin ilk maçı olan Karacabey karşılaşmasına hazırlanacak.