Şimşekler seriyi devam ettirecek

Şimşekler seriyi devam ettirecek
Ligde son haftalarda kayıpsız giden ve geçtiğimiz hafta da liderlik koltuğuna oturan Kırmızı Şimşekler Pazar günü de Antalya ekibi Kaş Kınıkspor’u konuk edecek. Tek hedefi 3 puan olan Es-Es hata yapmadan seriyi sürdürmek istiyor.

Aksaray deplasmanında galip gelerek 5 haftalık aranın ardından averajla da liderlik koltuğunu geri alan Eskişehirspor Pazar günü taraftarı önünde Akdeniz ekibi Kaş Kınık takımını konuk edecek. Şimşekler bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

AMAN DİKKAT

Yeni teknik direktörü Ümit Metin Yıldız ile ilk maçına çıkacak olan Eskişehirspor özlenen futbolu ve mücadeleyi sahaya yansıtarak Kaş Kınıkspor karşısında hata yapmak istemiyor. Hafta boyunca bu maça hazırlanan Eskişehirspor sahadan galibiyetle ayrılmak hedefinde.

MAÇ SAAT 14.00’DA

Eskişehirspor’un evinde oynayacağı zorlu Kaş Kınık karşılaşması Yeni Atatürk Stadyumu’nda yarın saat 14.00’da başlayacak. Eskişehirspor bu maçı kazanarak sezonun ikinci yarısında 4’te 4 yapmak ve liderlik sürdürmek istiyor.

HAKEM BAŞKENTTEN

Evinde Kaş Kınıkspor takımını ağırlayacak olan Eskişehirspor’un zorlu karşılaşmasını Ankara Bölgesi hakemlerinden Ozan Genç yönetecek. Zorlu maçta Genç’e Umut Kaptan ve Yunus Yalçın yardımcılık yapacak. Adem Güneş’in ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

HAFTANIN MAÇLARI

16 Şubat Pazar

14.00 Eskişehirspor – Kaş Kınık

14.00 Ereğlispor – 2 Eylül

14.00 Kumluca Belediye – Tarsus İdman Yurdu

14.00 Akşehir – Anamur Belediye

14.00 Manavgat – Keçiborlu Belediye

14.00 Homurlu 1951 – Osmanlı 1453

14.00 Mezitli 33 – Fuzul Ömeranlı