Sincan'da kaza yapan Eskişehirspor Kaynaşlı'da toparladı

Sincan'da kaza yapan Eskişehirspor Kaynaşlı'da toparladı
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, taraftarı, futbolcusu, yönetimi birlikte şampiyonluğa hazır olduğunu gösterdi.

Başkent deplasmanında geçen hafta Sincan Belediyespor karşısında yol kazasına uğrayan ve camiada yaşanan olumsuzluk havanın ardından buzlar erimişti. Kenetlenme sağlanırken olumlu hava sahaya da yansıdı. Şimşekler bunu Kaynaşlı Belediyespor karşılaşmasında performans ile gösterdi. Haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğu yaşandı.

Eskişehirspor zirvedeki yerini korudu

Ligde şampiyonluk için geride kalan 8 haftalık zorlu periyot öncesinde ilk zorlu sınavlarından birisi olan Kaynaşlı Belediyespor engelini aşan Eskişehirspor zirvedeki yerini korudu. Futbolcular taraftarlarının gücü ve desteği ile sahada çok farklı bir performans sergileyerek kazanmasını bildi.

Eskişehirspor bir engeli daha aştı

Kritik galibiyet ile taraftarlarına kendini affettiren Eskişehirspor aldığı bu 3 puan ile büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyonluk yolunda bir engel daha aşılarak hedeften şaşma olmadığını gösterdi. Liderliğini sürdüren Eskişehirspor Kaynaşlı engelini de aşarak şampiyonluk yürüyüşüne taraftarları ile birlikte yürümeye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.