Sıra gençlerde

Sıra gençlerde
Yıldız bayanlar hentbol Türkiye şampiyonasında tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Üniversitesi şimdide genç bayanlarda gözünü şampiyonluğa dikti. 19-24 Haziran’da yapılacak finallere geçen yıl şampiyon...

Yıldız bayanlar hentbol Türkiye şampiyonasında tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Üniversitesi şimdide genç bayanlarda gözünü şampiyonluğa dikti.
19-24 Haziran'da yapılacak finallere geçen yıl şampiyon olduğu için direk olarak katılacak genç bayan hentbolcularımız hazırlıklarını antrenörler Sinan Öner, Murat Kabadayı ve Murat Örerel gözetiminde sürdürüyor. 7-8 oyuncunun milli takımda da forma giydiği genç bayanlarımız Türkiye şampiyonu olduğu takdirde Anadolu Üniversitesi çifte şampiyonluk ile büyük bir başarıya imza atacak. Konu ile ilgili olarak baş antrenör Sinan Öner" Hazırlıklarımız sürüyor. Önümüzde kısa da olsa bir zaman dilimi var. Amacımız İzmir'deki finallerde de şampiyonluğu elde etmek. Oyuncularımıza güveniyorum. Geçen yılın şampiyonu olduğumuz için rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyon ile oynayacaklar. Oyuncularıma bu konuda daha büyük iş düşecek. İnşallah çok bir performans ortaya koyarak gençlerde şampiyonluğa uzanacağımıza inanıyor ve sporcularıma güveniyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.