Son 4 hafta nefes kesecek

Son 4 hafta nefes kesecek
A grubunda lider Tepebaşı Kolej’in dinlendiği haftada zorlu Çamlıca engelini farklı geçen Altay şampiyonluk yarışında kopmadı. B grubunda ise Vişnelik kaçıyor, Artıspor inatla kovalıyor.

2. Amatör Küme de 10. hafta heyecanı da geride kaldı. Oynanan 6 müsabakada fileler 27 kez havalanırken, zirvedekiler hata yapmadı. A grubunda lider Tepebaşı Kolej’in fikstür gereği dinlendiği haftayı iyi değerlendiren Altay dişli rakibi Çamlıca’yı 4-0 yenerek şampiyonluk yarışına tutundu. Bu grupta Meşelikspor’u 5-3 mağlup eden Örnekspor Play-Off için avantajı cebine koydu. Kırmızı Toprakspor’u tek golle mağlup eden İdmangücü ilk galibiyet ve puanlarla tanışmış oldu.

B grubunda ise lider Vişnelikspor’un Şirintepe’yi 3-1 mağlup ettiği haftada takipçisi Artıspor zorlu Kaymaz engelini 10 kişi kalmasına rağmen 6-0’lık skorla aştı ve nefesini rakibinin ensesinde hissettirmeye devam etti. Emekspor’u 3-1 mağlup eden Çelikkartalspor haftalar sonra kazanarak moral buldu. Bu grupta maç fazlasıyla Kaymaz Play-Off için umudunu sürdürse de Sultandere’nin hala şansı var.

Kalan 4 haftada şampiyonluk ve Play-Off yarışının her anlamda nefesleri kesmesi bekleniyor. Bilindiği üzere 2.Amatör Küme’de grup birincileri direkt olarak adını 1.Amatör Küme’ye yazdıracak. 2 ve 3.sırada yer alanlar (A2-B3, B2-A3) şeklinde yarı finalde eşleşecek ve kazananlar final oynayacak. Finali kazanan ekipte üçüncü ve son takım olarak adını 1.Amatör Küme’ye yükselecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.