Son çeyrek finalist 71 Evlerspor oldu…

Son çeyrek finalist 71 Evlerspor oldu…
U-17 Liginde çeyrek finale yükselen son takım ekstra Play Aut karşılaşmasında Sağlıkspor’u 18. dakikada Furkan’ın golüyle 1-0 mağlup eden 71 Evler Spor Kulübü oldu.

U-17 Liginde çeyrek finale kalan son takımı Play Aut karşılaşması belirledi. Abdurrahman Temel Sahasında oynanan karşılaşma nefesleri kesti. 71 Evler Spor Kulübü ile Sağlıkspor arasında oynanan zorlu karşılaşmada 71 Evler Spor Kulübü maçın 18.dakikasında Furkan Kabal’ın ayağından bulduğu golle sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılarak çeyrek finale kalan son takım oldu. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu golle maçı kazanan 71 Evlerspor çeyrek finalde Gençlergücü ile karşılaşacak

9 KİŞİ KALSALAR PES ETMEDİLER

71 Evler Spor Kulübü ile Sağlıkspor takımları arasında oynanan U-17 Ligi Play-Aut maçında zaman zaman tansiyon yükseldi. Oldukça zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada 71 Evlerspor adını çeyrek finale yazdırarak Gençlergücü ekibinin rakibi olurken, oynanan play aut karşılaşmasında gördükleri kırmızı kart ile maçı 9 kişi tamamladılar. Çeyrek final maçına 2 önemli oyuncusundan mahrum çıkacak olan 71 Evler cephesinde karşılaşmanın hakemi Furkan Küçük’e büyük tepki vardı. Maçın 76.dakikasında 71 Evlerspor gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalırken, maçın son dakikalarında yaşanan pozisyonda yardımcı hakem Hamza Şener’in ısrarla yanlış bir karara imza attığı pozisyonda 71 Evlerspor maçı 9 kişi tamamladı. Çeyrek final maçında da semt ekibi 2 oyuncusundan yoksun olarak sahayaçıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.