“Sonuna kadar savaşacağız”

Eskişehirspor Manavgat karşılaşmasında bir gol ve bir asistle galibiyetin mimarlarından olan Sertaç Kayatekin, “Bugün takımla birlikte savaştık. Tüm arkadaşlarım gönülden oynadı. Eskişehirspor taraftarlarına özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Soğuk havaya rağmen bizi yalnız bırakmadılar. Biz sonuna kadar savaşacağız. Şampiyon oluruz ya da olmayız demiyorum ama bu takım savaşacak ve sonunda şampiyon olacak. Herkes bize inansın. Bugün bunu gösterdik. Kötü oyun olur, iyi oyun olur ama mücadelemiz hep sahada olacak. Normalde yayda kalıyordum ama o anda içeri girmeyi hissettim. Top da çok güzel geldi. Yükseldim ve golü attım. Allah’a şükür bugün bana nasip oldu. İnşallah diğer maçlarda da arkadaşlarıma nasip olur” dedi.
“ÇOK ŞÜKÜR”
Müthiş gol atan Yakup Demirci ise “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Tribünlere gelerek bizi destekleyen herkesin ayağına sağlık. Çok şükür lider olduk. Bu daha hiç bir şey değil sezon sonunda şampiyonluk kupasını getireceğiz inşallah. Golü hissettim. Zaten oyundan çıkacaktım. Ama golü atıp çıktım. Allah büyük” ifadelerini kullandı.
“O KUPA BURAYA GELECEK”
Necati Önal ise “Bu soğukta bizi desteklemeyen gelen büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim üstümüze düşünde bu maçı kazanmaktı. Bu şehir uzun zamandır bu birlik ve beraberliğe hasretti. Bunu başardık. Tekrar söylüyorum sezon sonunda inşallah, o kupa Eskişehir’e gelecek. Sezon sonunda şampiyonluğu he beraber kutlayacağız” şeklinde konuştu.
“BİZ BU ATEŞİ YAKTIK”
Sol bek Orhan Safa Barip ise maçın ardından yaptığı açıklama da “Bugün bir taraftar rekoru kırıldı. Bu rekora da bir galibiyet yakışırdı. Bizde bu ateşi kazanarak yaktık. Budan sonra bu yolun sonu hep birlikte şampiyonluk olacaktır” dedi..
“YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Genç oyuncu Emirhan Harmancı ise “Çok iyi bir atmosferde çok iyi bir galibiyet aldık. Bütün takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Taraftarımız da bugün elinden gelenin fazlasıyla yaptı. Gerçekten anlatmaya kelimler yetmiyor. Bu taraftar ve camia inşallah hak ettiği yerlere geri dönecek” diye belirtti.