Süper Amatör’de ilk yarı bitiyor

Süper Amatör’de ilk yarı bitiyor
Eskişehir Süper Amatör Küme’de sezonun ilk yarısı bu hafta sonu tamamlanıyor ve futbolseverleri heyecan dolu maçlar bekliyor.

İl tertip komitesinin açıkladığı 13. hafta programına göre, hem zirve mücadelesi hem de küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalar oynanacak.

Cumartesi günü zirve mücadelesi veren Artıspor, ligin dişli ekiplerinden Sağlıkspor karşılaşırken, lider Bozanspor da aynı gün içerisinde üst sıralardan kopmak istemeyen Çukurhisarspor’u ağırlayacak. Adanırspor’da Demirspor ile kozunu paylaşacak. Pazar günüde küme düşme hattını ilgilendiren maçlarda Vişnelikspor ile Kırka Boraks, Seyitgazispor’ ile de Gençlergücü ile karşı karşıya gelecek. Sümer Alpagutspor’da Sivrihisarspor deplasmanında olacak. İlk yarının bitimiyle birlikte lige 1 hafta ara verilecek ve ikinci yarı 11 Ocak’ta başlayacak.