Suskunluğunuz yetti artık!

Suskunluğunuz yetti artık!
Eskişehirspor’un suskun forvet elemanlarının ikinci yarı ile birlikte girdikleri gol orucunu bırakması isteniyor. Ligde tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor’un gol sıkıntısına çözüm olarak kiralık getirilen Ali Bayraktar,...

Eskişehirspor'un suskun forvet elemanlarının ikinci yarı ile birlikte girdikleri gol orucunu bırakması isteniyor. Ligde tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor'un gol sıkıntısına çözüm olarak kiralık getirilen Ali Bayraktar, forvet elemanı İshak, Mahmut , Mehmet Al ikinci yarı ile birlikte tam anlamıyla gol orucuna girdi. Tam anlamıyla suskunlaşan ve geçen yedi haftada rakip filelere siftahı bulunmayan forvet elemanlarının kendilerine gelmeleri istendi.
Gazetemizi arayan taraftarlar " Gol bölgesinde olanlar az sayıda gol pozisyonuna girilse bile golcülük özelliklerini mutlaka göstermeleri gerekiyor. Ancak bizimkilerin sesi soluğu çıkmıyor. Kaçırırız korkularından topa vurmayarak pası tercih ediyorlar ya da çok kötü vuruşlar yapıyorlar. Antrenmanlarda hiç gol çalışması yapmıyorlar mı?. Gollerimizin çoğunu orta saha ve defans elemanlarını atıyor." diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.