Taekwondoculara 10 madalya

Taekwondoculara 10 madalya
Bilecik G.S.İ.Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iller arası minikler taekwon-do şampiyonası sonuçlandı. Yarışmaya Bilecik merkez , ilçeleri Osmaneli, Bozüyük ve İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Bolu illerinden 12 kulüp...

Bilecik G.S.İ.Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iller arası minikler taekwon-do şampiyonası sonuçlandı. Yarışmaya Bilecik merkez , ilçeleri Osmaneli, Bozüyük ve İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Yalova, Bolu illerinden 12 kulüp katıldı. Turnuvaya 85 erkek 41 bayan olmak üzere toplam 126 sporcu katıldı. Seramoni de Eski iç işleri bakanı ,Sayın Abdülkadir Aksu, Bilecik millet vekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Valisi Musa Çolak Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı ve bir çok değerli devlet adamının bulunması Bilecik Taekwon-do il Temsilcisini ve tüm katılımcıları onurlandırdı.
Müsabakalarda minik sporcular kendilerinden beklenenin fazlasını ortaya koyarak son derece çekişmeli ve başarılı maçlar çıkarmaları dikkat çekti. Müsabakalarda ilimiz Temsil eden Sarar spor kulübünün minik sporcuları 3 birincilik 4 ikincilik ve 6 üçüncülük alarak Eskişehir' e 13 madalya ile dönmesini bildiler. Müsabakaları yerinden seyreden Sarar spor kulüp başkanı ve Eskişehir il temsilcisi Alattin Çoban minik sporcuların ileride çok başarılı olacaklarını belirterek alt yapının çok sağlam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.