TAEKWONDO'DA ÖDÜLLER DAĞITILDI

TAEKWONDO’DA ÖDÜLLER DAĞITILDI
Porsuk spor salonunda iki gün süren müsabakalarda 18 ekipten 182 sporcu dereceye girmek için mücadele etti. Katılan tüm kulüplere turnuva anısına kupa verilirken, 112 sporcuya da madalya takdim edildi. Taekwondo İl Temsilciliği tarafından...

Porsuk spor salonunda iki gün süren müsabakalarda 18 ekipten 182 sporcu dereceye girmek için mücadele etti. Katılan tüm kulüplere turnuva anısına kupa verilirken, 112 sporcuya da madalya takdim edildi.

Taekwondo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Özel Taekwondo turnuvası dün final maçlarının ardından gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.
Porsuk Spor Salonunda 2 güren müsabakalarda 18 ekipten 182 sporcu dereceye girebilmek için bir birleriyle kıyasıya mücadele ederken, 112 taekwondocu kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Final müsabakalarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara madalyalarını Taekwondo Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Alaattin Çoban takdim ederek sporcuları kutladı.
-KUŞAK SINAVINDAN GEÇTİLER-
Öte yandan özel taekwondo turnuvasının ardından Odunpazarı Belediyesi, Sararspor, Es Yıldırım, Yunusemre ve Beyaz altın Spor kulübünden 180 taekwondocu Porsuk Spor salonunda gerçekleştirilen Kuşak sınavında antrenörlerine hünerlerini sergilediler. Başarılı olan sporcular ise bir üst kuşağa geçmenin mutluluğunu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.