Tam bir iyilik meleğiydi

Tam bir iyilik meleğiydi
Eskişehirspor başkanı Halil Ünal Ediz’i uğurlarken "Tam bir iyilik meleğiydi" dedi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, törendeki konuşmasında, Eskişehirspor camiası ve Türk halkına başsağlığı diledi.Ediz’in...

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal Ediz'i uğurlarken "Tam bir iyilik meleğiydi" dedi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, törendeki konuşmasında, Eskişehirspor camiası ve Türk halkına başsağlığı diledi.
Ediz'in kendileri için çok özel bir futbolcu olduğunu belirten Ünal, "Bahtiyaroğlu'nun tarifi, bir futbol kulübü başkanının bir futbolcuyu tarif edemeyeceğinin üstündeydi. Ediz'in düzgünlüğü, dürüstlüğü, çalışkanlığı, iyi niyeti... Ediz, adeta bir iyilik meleğiydi" dedi.
Ünal, Ediz Bahtiyaroğlu'ndan kimseye kötülük gelmediğini anlatarak, şöyle devam etti: "Türk futbolu adına çok değerli, pırıl pırıl genç bir kardeşimizi maalesef kalp krizi neticesiyle kaybettik. Ediz'i yetiştiren ailesine, ona emek veren hocalarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Ediz, Eskişehirspor camiası adına ölmedi. Her zaman bizim kalbimizde yaşayacak. Ediz her yıl kulübümüzce anılacak. Fakat bu Eskişehirspor'un kaderinde midir? Rahmetli Sinan'ı da (Sinan Alaağaç) biz böyle kaybettik. Şimdi Ediz... Rabbim'e dua ediyorum, inşallah bu son olsun. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.