Tatan'da anlaştı

Tatan’da anlaştı
Eskişehirspor’da yönetim ile anlaşmaya varan Fahri Tatan’da dün antrenmana çıktı. Dünkü çalışmada 4 yeni oyuncu ilk kez bir araya geldi.Kırmızı Şimşeklerin ara transferde renklerine bağladığı Beşiktaş’lı Erkan Zengin’in...

Eskişehirspor'da yönetim ile anlaşmaya varan Fahri Tatan'da dün antrenmana çıktı. Dünkü çalışmada 4 yeni oyuncu ilk kez bir araya geldi.
Kırmızı Şimşeklerin ara transferde renklerine bağladığı Beşiktaş'lı Erkan Zengin'in yanı sıra Sezer Öztürk ve eşyalarını toplamak için ülkesine giden golcü Jaycee John Okwunwanne dün takımla çalışmaya çıktı.
Ayrıca bonservisi elinde olan ve önceki gün Eskişehir'e gelerek yönetim ile masaya oturan orta saha oyuncusu Fahri Tatan'da yönetim ile maç başına anlaşmaya vardı. Fahri Tatan'da dün ilk kez çalışmaya çıktı.
Dün ilk kez bir araya gelen Jaycee John Okwunwanne, Sezer, Fahri Tatan ve Erkan Zengin çalışma öncesi objektiflere de poz verdi. 4 oyuncuya da gerek teknik heyet gerekse takımdaki diğer oyuncular yardımcı oldu, Bu dört futbolcunun da bugün veya yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.