"Tatlıyı yiyin G.Antep'i yenin"

“Tatlıyı yiyin G.Antep’i yenin”
Eskişehirspor’un antrenmanını izleyen ve futbolculara Antep tatlısı ikram eden Özel Ümit ilköğretim minik öğrencileri “Yiyin tatlıyı, yenin Antep’i” dedi.Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep BŞ ile karşılaşacak olan Eskişehirspor...

Eskişehirspor'un antrenmanını izleyen ve futbolculara Antep tatlısı ikram eden Özel Ümit ilköğretim minik öğrencileri "Yiyin tatlıyı, yenin Antep'i" dedi.
Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep BŞ ile karşılaşacak olan Eskişehirspor zorlu maç için dün Atatürk stadında antrenman yaptı. Antrenman öncesinde Kırmızı Şimşeklere Özel Ümit ilköğretim öğrencileri moral verdi. Topluca antrenmana gelerek futbolculara özel Antep tatlısı ikram eden minikler futbolculara "Özel antep tatlısını bugün yiyin Cumartesi günü de deplasmanda Antep'i yenin" dedi.
Daha sonra futbolculara çiçekler veren öğrenciler tek tek de oyunculardan imza aldılar. Ardından da saha kenarına gelerek çalışmayı izleyen ve futbolculara tezahürat yapan Özel Ümit ilköğretim öğrencileri futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.