Teknik Direktör Işık'tan Samsun'a özel taktik

Teknik Direktör Işık’tan Samsun’a özel taktik
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, tek alternatifli olarak gördüğü Samsun maçı için özel taktik hazırladı.Pazar günü Atatürk stadında oynanacak olan Samsun maçından kırmızı şimşeklerin üç puanla ayrılmasını...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, tek alternatifli olarak gördüğü Samsun maçı için özel taktik hazırladı.
Pazar günü Atatürk stadında oynanacak olan Samsun maçından kırmızı şimşeklerin üç puanla ayrılmasını isteyen teknik direktör Ergin Işık talebelerini maça özel olarak hazırlıyor. Karadeniz temsilcisi ile yapılacak maçı tek alternatifli yani kazanılması gereken maç olarak gören teknik direktör Ergin Işık Samsunspor'a karşı özel taktik hazırladı.
Hafta başından bu yana yapılan çalışmalarda hazırladığı taktiği adım adım talebelerine uygulatan teknik direktör Ergin Işık, maçın kazınılması için çeşitli süprizlerde hazırladı. Üç puanı getirecek olayın gol olması nedeniyle sürpriz golcülerde çıkartmayı hedefleyen teknik direktör Ergin Işık bazı oyuncularına özel görevler verdi.
Üç puana ulaşmayı sağlayacak özel taktiğin üzerindeki son çalışmasını bugün talebelerine son kez uygulatacak ve eksikliklerini giderecek olan Teknik direktör Ergin Işık özel taktiği ile takımın bol gol pozisyonuna girmesini sağlamasının yanında maçta talebelerinin kale önündeki son vuruşlarda becerikli olmasını dua edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.