Tesisler için özel kampanya

Tesisler için özel kampanya
Eskişehirspor yönetimi tesislerin bitirilmesi için şehrin katkısını sağlamayı planlıyor. Bunun için özel kampanya açılacak. Eskişehirspor’da Nebi Hatipoğlu yönetiminin yapmaya söz verdiği yeni tesislerin kaba inşaatı tamamlanırken...

Eskişehirspor yönetimi tesislerin bitirilmesi için şehrin katkısını sağlamayı planlıyor. Bunun için özel kampanya açılacak.
Eskişehirspor'da Nebi Hatipoğlu yönetiminin yapmaya söz verdiği yeni tesislerin kaba inşaatı tamamlanırken yaklaşık 1,5 milyon YTL'yi bulacak diğer çalışmalar için ise yönetim kentte kampanya açma kararı aldı.
Yeni tesislerde ki odalardan , salonlara ve yemekhaneye ve sağlık birimlerine kadar tüm düzenlemenin isim karşılığında verilmesi ilk etapta düşünülen yöntemlerden birisi olurken kampanyada ilginç uygulamalarında yapılacağı gelen haberler arasında. Eskişehirspor yönetimi tesislerin kısa sürede bitirilmesi için kampanyayı önümüzdeki hafta başında başlatmayı planlıyor. Kampanyaya sadece hayırseverler değil tüm kent insanının katılması sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.