Tüfad semineri sona erdi

Tüfad semineri sona erdi
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Antrenör Semineri, dün BESYO tesislerinde yapılan sertifika dağıtımı ile sona erdi.Teknik direktör Kamuran Yavuz tarafından verilen seminerin birinci...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Antrenör Semineri, dün BESYO tesislerinde yapılan sertifika dağıtımı ile sona erdi.
Teknik direktör Kamuran Yavuz tarafından verilen seminerin birinci gününde Futbol Antrenörlüğünde yeni dönem ve JİRA tanıtımı, planlama ve organizasyonları anlatıldı.
İkinci gün programında ise Futbolun prensipleri, pas, destek, top alma, alan yaratma, dribling, dönüşler, toplu-topsuz koşular, oyun formu, dar alan oyunları, grup çalışmaları, ve genel değerlendirme gibi konular uygulamalı olarak saha içinde Teknik Direktör Kamuran Yavuz tarafından gösterildi.
Program sonunda seminere katılan 78 antrenörlere sertifikaları verildi. Ayrıca TÜFAD tarafından Teknik Direktör Kamuran Yavuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar ve BESYO Müdürü Coşkun Bayrak'a katkılarından dolayı plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.