TÜFAD'tan Çalımbay'a destek açıklaması

TÜFAD’tan Çalımbay’a destek açıklaması
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir şubesi, Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bir kısım taraftarın olumsuz tezahüratları ile istifaya çağırdığı Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir şubesi, Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bir kısım taraftarın olumsuz tezahüratları ile istifaya çağırdığı Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay' a destek çıktı.
TÜFAD Eskişehir şubesinden yapılan yazılı açıklamada hiçbir teknik adamın bu tür sözleri hak etmeyeceği belirtilerek şunlara yer verildi. "Sayın Rıza Çalımbay' ın futbol camiasında ki teknik direktörlük kariyeri Eskişehirspor'un puan sıralamasındaki yerinden bellidir. Bir takımın futbolcularının durumunu teknik adamlardan daha iyi kimse bilemez. Rıza Çalımbay; deneyimli bir teknik direktör olarak görevini başarı ile sürdürmektedir, Eleştiri elbette olacaktır, ancak kulübü ile sözleşmesi sezon sonuna kadar devam eden bir teknik direktörün hakarete varan sözler ve tezahüratlarla istifaya davet edilmesini doğru bulmuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.