Ülkü ilköğretim şampiyon

Ülkü ilköğretim şampiyon
İlköğretim okulları arası yıldız bayanlar futbol il birinciliği müsabakaları dün oynanan karşılaşmalar ile sona ererken, şampiyonluğu Ülkü İlköğretim Okulu kazandı.Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan...

İlköğretim okulları arası yıldız bayanlar futbol il birinciliği müsabakaları dün oynanan karşılaşmalar ile sona ererken, şampiyonluğu Ülkü İlköğretim Okulu kazandı.
Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan günün ilk karşılaşmasında Metin Sönmez ile Hürriyet İlköğretim okulları üçüncülük maçına çıktılar. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmadan penaltılarla gülerek ayrılan taraf Metin Sönmez oldu. Günün ikinci ve en önemli karşılaşmasında ise Ülkü ve Erenköy İlköğretim okulu final maçına çıktılar. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta Ülkü rakibini tek golle yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Karşılaşma sonrasında Ülkü oyuncuları büyük sevinç yaşarken, Erenköy İlköğretim okulu bayan futbolcuları ise üzüntüden göz yaşlarına engel olamadı. Oynanan bu karşılaşmaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi.
Bu sonuçların ardından Ülkü 9-13 Nisan'da Edirne'de, Erenköy ise yine aynı tarihlerde Kütahya'da yapılacak Türkiye şampiyonası grup elemelerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.