UNAKITAN'DAN DESTEK İSTENDİ

UNAKITAN’DAN DESTEK İSTENDİ
Eskişehirspor ‘un yeni tesislerinin bitirilmesi için Mali bakanı Kemal Unakıtan’ dan destek istendi. Vali Çalışıcı başkanlığındaki Eskişehirspor heyeti Unakıtan’ı makamında ziyaret etti.Seçimlerde AKP’nin birinci sıradan...

Eskişehirspor 'un yeni tesislerinin bitirilmesi için Mali bakanı Kemal Unakıtan' dan destek istendi. Vali Çalışıcı başkanlığındaki Eskişehirspor heyeti Unakıtan'ı makamında ziyaret etti.
Seçimlerde AKP'nin birinci sıradan adayı olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Eskişehir'i ziyaretinde Eskişehirspor'a destek sözü vermesi ve Süper lige çıkması gerektiğini belirtmesi üzerine harekete geçen Eskişehirspor yönetimi bir heyet oluşturarak Mali Bakanı Kemal Unakıtan'ı makamında ziyaret etti.
Vali Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu, İkinci başkan Rıdvan Çakırgöz ve Genel sekreter Ertuğrul Dindar'dan oluşan heyet Bakan Unutakıtan'dan Eskişehir'de verdiği söz çerçevesinde yeni yapılan tesisler için destek istedi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Basın sözcüsü Cemal Okan Yüksel " Sayın bakanımızla Ankara'da yapılan görüşmede tesislerin bitirilmesi için gerekli olan 1,5 milyon YTL nin temini için destek istendi. Bu destek inşallah temin edilir. Maliye bakanımızın destek sözlerini siyasi rant için söylediğini düşünmüyoruz. Para kaynağının başında olan birisinin vereceği desteğe de Eskişehirspor yönetimi olarak hayır diyemeyiz.Bu nedenle oluşturulan heyet bugün( dün) başkente gitmiştir."dedi.
Basın sözcüsü Yüksel, Maliye bakanının desteğinin siyasi amaçla olup olmadığı konusunda yöneltilen soruya " Daha önce bir MHP adayının Eskişehirspor'a danışmadan logoyu kullanmasına tepki gösterdik. Maliye bakanımızın durumu ise değişik. Kendisi bizim dışımızda Eskişehirspor'a destek sözü vereceğini söylemiştir. Bu söz üzerine ziyaret gerçekleştirilmiştir. Maliye bakanımızın desteği olsa da olmasa da mevcut yönetimimiz tesislerin bitirilmesini ve transferlerin gerçekleştirilmesini gerçekleştirecek güçtedir. Destek alınmasının ne zararı var." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.