Üniversiteli voleybolcular ilimizde

Üniversiteli voleybolcular ilimizde
Üniversiteler arası B kategorisi grup müsabakaları bayanlarda 8, erkeklerde 7 takımın katılımı ile dün ilimizde başladı. Atatürk spor salonunda erkekler, Anadolu Üniversitesi Spor salonunda ise bayan ekipler maçlara çıkıyorlar....

Üniversiteler arası B kategorisi grup müsabakaları bayanlarda 8, erkeklerde 7 takımın katılımı ile dün ilimizde başladı.
Atatürk spor salonunda erkekler, Anadolu Üniversitesi Spor salonunda ise bayan ekipler maçlara çıkıyorlar. Dün Atatürk spor salonunda oynanan erkek maçlarında Kara Harp okulu günün oynanan ilk maçında Abant İzzet Baysal'ı 3-0 yenmesini bildi. Günün ikinci ve çekişmeli geçen maçında ise Celal Bayar Üniversitesi Dumlupınar Üniversitesi'ni 3-2 mağlup etmeyi başardı. Ilimiz adına bayanlarda mücadele eden Anadolu Üniversitesi dün 3-0, Osmangazi Üniversitesi ise 3-2'lik skorla rakiplerini yenerek elemelere iyi bir baslangıc yaptı. Gruplarda ilk ikiye giren takımların yarı finale yükseleceği müsabakalar 6 Nisan'da oynanacak final maçları ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.