Ünügür'ün altın yılı

Ünügür’ün altın yılı
Melehat Ünügür İlköğretim okulu bu yıl da sporda altın yılını geçiriyor.İlimizde yapılan okullu yıldızlar voleybol il birinciliğinde Eskişehir şampiyonu olan ve ardından da gruplarda başarısını göstererek yarı final...

Melehat Ünügür İlköğretim okulu bu yıl da sporda altın yılını geçiriyor.
İlimizde yapılan okullu yıldızlar voleybol il birinciliğinde Eskişehir şampiyonu olan ve ardından da gruplarda başarısını göstererek yarı final vizesi alan Melehat Ünügür yıldız voleybolcuları hem erkeklerde hem de bayanlarda finali hedefledi.
Erkekler Karabük kızlar ise Muğla'da yarın başlayacak olan yarı final müsabakaları için antrenörleri gözetiminde hazırlıklarını tamamladı. Her iki takımımız da Karabük ve Muğla için bu sabah yola çıkacak.
Ayrıca okullu yıldızlar futbol il birinciliğinde Eskişehir şampiyonu olan Melehat Ünügür erkek futbol takımı ise yarın Afyon'da başlayacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecek. Gerek voleybolcular gerekse yıldız futbol takımı zorlu grup maçlarını geçerek başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor.
Öte yandan okullu minikler futbol il birinciliğinde Kılıçarslan'ın ardından ikinci olan minik futbolcular ise Bursa'da yapılacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.