Uşak'a çıkartma var

Uşak’a çıkartma var
Eskişehirspor, taraftarı ile birlikte bugün Uşak’a çıkartma yapıyor. Kırmızı şimşekler kaderini çizeceği karşılaşmada galibiyeti hedefledi.Ligde bir an önce ateş hattından uzaklaşmak ve rahatlamak isteyen Eskişehirspor...

Eskişehirspor, taraftarı ile birlikte bugün Uşak'a çıkartma yapıyor. Kırmızı şimşekler kaderini çizeceği karşılaşmada galibiyeti hedefledi.
Ligde bir an önce ateş hattından uzaklaşmak ve rahatlamak isteyen Eskişehirspor bugün düşme hattı takımlarından olan ve tutunma mücadelesi veren renkdaşı Uşakspor ile puan mücadelesine girecek. Hazırlıklarını tamamlayan ve dün tesislerden otobüsle Uşak'a giden kırmızı siyahlılar kampa girdi.
Kampta talebeler ile kısa bir toplantı yapan ve maç havasına sokan teknik direktör Ergin Işık maçın önemini son kez aktardı. Otelde kampa çekilen ve maç saatini beklemeye başlayan Eskişehirspor, rakibini yenerek ligde rahatlamak istiyor. Kritik maç olması nedeni ile Zafer ve Serkan'ı da götüren teknik direktör Ergin Işık'ın maçın havasına göre heri ik futbolcudan yararlanacağı öğrenildi.
Eskişehirspor ile birlikte taraftarı da Uşak seferi için hazırlıklarını tamamladı. Eskişehir'den kaldırılacak otobüslerin yanı sıra özel otolarla çok sayıda Uşak'a akın edecek. Uşak'a tam bir çıkartma yapacak olan taraftarları afyon, Kütahya ve İzmir ve Ankara'dan da katılımların olması bekleniyor. Zorlu ve çekişmeli maçta kırmızı şimşeklere yalnız bırakmayarak yapacakları tezahüratlarla moral verecek olan taraftarların tek beklentisi ise gol ve galibiyet sevinci yaşamak.
Eskişehirspor ve taraftarının galibiyet için el ele vereceği zorlu Uşak maçı saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Uğur Söylemez yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Muzaffer Kaşıkçı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sinan Cem İyihuylu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.