VALI ÇAKACAK STADI GEZDİ

VALI ÇAKACAK STADI GEZDİ
Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye-İzlanda Dünya Kupası Gurup eleme maçının oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum da incelemelerde bulundu. Eskişehir’de 6 Ekim 2017 Cuma günü oynanacak milli maç öncesi, stadyumda hazırlıklar...

Eskişehir Valisi özdemir çakacak, Türkiye-İzlanda Dünya Kupası Gurup eleme maçının oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum da incelemelerde bulundu. 


Eskişehir'de 6 Ekim 2017 Cuma günü oynanacak milli maç öncesi, stadyumda hazırlıklar da devam ediyor. Son olarak Hırvatların 1-0 mağlup ayrıldığı Eskişehir'de, sıradaki rakip İzlanda olacak. Maç öncesi stadyumu gezerek incelemelerde bulunan Vali çakacak, maçın önemine değindi. Vali çakacak, yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirleri Eskişehir’de en iyi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını söyledi. Stadyumun maça sorunsuz bir şekilde hazırlanması için bütün önlemlerin alınacağını kaydeden Vali çakacak, böyle önemli bir maça ev sahipliği yapacak olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.
Yapılan hazırlıkları tek tek inceleyen Vali çakacak, stadyumda antrenman yapan sporcularla da bir süre sohbet etti.


HAKEM POLONYA’DAN


A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim Cuma günü Eskişehir'de oynayacağı İzlanda maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. 6 Ekim Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakada Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.