“Vinç gücü değil, beyin gücü”

“Vinç gücü değil, beyin gücü”
2 Eylülspor’un Eşme Belediyesi maçından önce vinç olmadığı için kaldırılamayan ağır yedek kulübeleri, Spor İl Müdürlüğü personelinin sıra dışı yöntemiyle sahaya yerleştirildi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 2 Eylülspor’un Necdet Yıldırım Sahası’nda oynayacağı Eşme Belediyesi maçı öncesi sahadaki eski yedek kulübeler, insan gücüyle kaldırılamayacak kadar ağırdı. Vinç de bulunmadığı için kulübelerin yerinin değiştirilmesi gerekiyordu, ancak işler çıkmaza girmişti.

Spor İl Müdürlüğü personeli, soruna yaratıcı bir çözüm buldu: Yeni kulübeler, eski kulübelerin içine yerleştirildi. Ortaya çıkan görüntü, hem sahada görev yapanları güldürdü hem de tribünlerdeki bazı taraftarları şaşırttı. Üst üste yerleştirilen kulübeler, Necdet Yıldırım Sahası’nda alışılmadık bir manzara oluşturdu.

İç içe geçmiş dört kulübe, hem pratikliği hem de ilginç görüntüsüyle dikkat çekti. Yaşanan bu sıra dışı uygulama, saha personelinin zorlu şartlarda bile yaratıcı çözümler üretebileceğini bir kez daha gösterdi.

Etiketler :