Yangın'a Sarar'dan ödül

Yangın’a Sarar’dan ödül
28 şubat da başlayan ve 3 Mart 2007 tarihinde sona erecek olan Türkiye Büyükler Taekwon-do şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonaya gurup maçlarında başarılı olan 600 sporcu kıyasıya mücadele ediyor.Yarışmanın...

28 şubat da başlayan ve 3 Mart 2007 tarihinde sona erecek olan Türkiye Büyükler Taekwon-do şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonaya gurup maçlarında başarılı olan 600 sporcu kıyasıya mücadele ediyor.
Yarışmanın ilk gününde ringe çıkan Sarar spor kulübü sporcusu Hatice Kübra Yangın 55 Kg büyük Bayanlarda İlimize madalya ile dönmesini bildi. Yangın ilk turu maç yapmadan bay geçti ikinci turda Çorum' lu rakibini 7-1 üçüncü turda Kayseri'li rakibini 6-1 yendi Yarı finalde ise geçen yılın Gençler dünya birincisi İstanbul Bölgesinden Zeynep Kerez ile yaptığı karşılaşmada 12-8 Kaybederek üçüncü oldu.
Şampiyonada başarılı olan Hatice Kübra Yangın'ı ilk olarak Sarar şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Cemalettin Sarar Makamında kabul etti. Sarar sporcusunu tebrik ederek ödüllendirdi. Eskişehir'in ve Sarar'ın adını Türkiye'de ve uluslar arası müsabakalarda başarıları ile duyuran Yangın Sarar ailesine yakın alakalarından ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Cemalettin Sarar bundan sonrada spora ve başarılı sporculara destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.