"Yapılan saldırı organize!"

“Yapılan saldırı organize!”
Karşıyaka maçında olayları çıkaranları ve başkan Hatipoğlu’ na saldıranları ısrarla kendi bilmez olarak nitelendirmeyen Eskişehirspor ikinci başkanı İsmail Ilgaz " Yapılan saldırı organize" dedi.Eskişehirspor’ un 10 kişi...

Karşıyaka maçında olayları çıkaranları ve başkan Hatipoğlu' na saldıranları ısrarla kendi bilmez olarak nitelendirmeyen Eskişehirspor ikinci başkanı İsmail Ilgaz " Yapılan saldırı organize" dedi.
Eskişehirspor' un 10 kişi kaldığı ve bir puanı zor kurtardığı Karşıyaka maçında çıkan olaylar ve Başkan Nebi Hatipoğlu' na yönelik saldırılarla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor ikinci başkanı İsmail Ilgaz organize hareketlerle karşı karşıya olduklarını söyledi.
Erdoğan Tekgöz, İsmail Hakkı Gül ve JalenYılmaz'ın da katıldığı basın toplantısında Karşıyaka maçına seyircinin ilgi göstermesine sevindiklerini ancak olaylar karşısında üzüldüklerini belirten Eskişehirspor ikinci başkanı İsmail Ilgaz şunları söyledi
" Eskişehirspor başkanı Hatipoğlu'na yapılan saldırı, bundan sonra görev yapacak başkanlara, yönetim kuruluna, ve kurullarına, Eskişehirspor'a hizmet edenlere ve edeceklere yapılan saldırıdır. Bu saldırılar 3- 5 kendini bilmezin saldırısı olarak nitelendiremeyiz. Organize hareket var. Maçtan önce 150 kişilik bir grubun bir araya geldiğini biliyoruz. İlgililere de haber verildi. Ne yazık ki bu tür olayların zararını Eskişehirspor çekiyor. Kime hizmet etmek istiyorlar? Bu koltuklara kimleri oturtmak istiyorlar? Daha öncede bu tür olaylar oldu ama başkan ve yöneticilere saldırı niteliğine dönüşmemişti. Yönetim kurulumuz olarak bundan sonraki maçlarımızda olay meydana gelmemesi için emniyet ile yakın ve üst düzeyde işbirliği içine girme kararı aldık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.