Yaramızı deşme (1-2)

Yaramızı deşme (1-2)
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta zirve hedefiyle yoluna devam eden 2 Eylülspor, 6. hafta mücadelesinde Necdet Yıldırım Sahası’nda ağırladığı Eşme Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında yara aldı.

Maça tutuk başlayan ve ilk yarıda organize olamayan ekibimiz pozisyon üretemedi. Maça daha etkili başlayan konuk konuk ekip ise 35. dakikada kazanılan tartışmalı penaltıyı gole çevirerek ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya daha agresif bir oyunla başlayan 2 Eylülspor, aradığı golü 65. dakikada Emre Şimşek’in kaydettiği şık vuruşla buldu ve skor 1-1’e geldi. Eşitlik golünden sonra maçın temposu daha da yükselirken, temsilcimiz üstünlük sayısı için baskısını artırdı. Ancak konuk ekip Emre Aydoğan, 80. Dakikada frikikten attığı ekstra golle maçı 2-1 kazandı.

Bu sonuçla puanı 8’de kalan sarı-siyahlılar, zirve yarışında önemli bir yara alırken, galibiyet hasreti de 4 maça çıktı.