Yarı finalistler belirleniyor

Yarı finalistler belirleniyor
İlimizde devam eden İlköğretim okulları arası yıldızlar kız-erkek Türkiye şampiyonası basketbol yarı final müsabakalarında dün takımlar ikinci maçlarına çıktı. Atatürk spor salonunda oynanan maçların ilkinde erkeklerde...

İlimizde devam eden İlköğretim okulları arası yıldızlar kız-erkek Türkiye şampiyonası basketbol yarı final müsabakalarında dün takımlar ikinci maçlarına çıktı.
Atatürk spor salonunda oynanan maçların ilkinde erkeklerde oynanan karşılaşmada Mersin SEV Amasya Bahçelievler İlköğretim okulunu çekişmeli geçen maçta 69-65 yenmesini bildi ve yarı finallerdeki iddiasını son maça taşıdı. Günün ikinci ve belki de en zevkli karşılaşmasında İzmir Çiğli Özel Çakabey İlköğretim okulu Adana Özel Başkent İlköğretim okulunu müthiş heyecanın ardından 56-51 mağlup etmeyi başardı ve yarı final için büyük avantaj sağladı. Bu karşılaşma sonrası İzmir'den çocuklarını izlemeye gelen veliler ile sporcuların sevinci görülmeye değerdi. Bayanlarda oynanan karşılaşmada ise İzmir Bornova Bursa Atatürk İlköğretim okulunu 79-39 yenerek yarı final vizesi alan ilk bayan takım oldu.
İlköğretim okulları arası yıldızlar basketbol Türkiye şampiyonası yarı final müsabakalarında bugün oynanacak son grup maçlarının ardından yarı finale yükselen tüm takımlar belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.