YARI FİNALİSTLER BELİRLENİYOR

YARI FİNALİSTLER BELİRLENİYOR
TÜFAD ve EASKF ile birlikte Odunpazarı Belediyesi’nin katıklarıyla HİF kapsamında düzenlediği Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Turnuvasında grup maçlarının sonuna gelinirken, yarı finalistler de belirlenmeye başlandı. Hasan...

TÜFAD ve EASKF ile birlikte Odunpazarı Belediyesi'nin katıklarıyla HİF kapsamında düzenlediği Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Turnuvasında grup maçlarının sonuna gelinirken, yarı finalistler de belirlenmeye başlandı. Hasan Doğan Sahasında önceki gün 2001-2002 karşılaşmalarda 2001 Doğumlularda Eskişehirspor- Maliyespor 'u, Altyapı'da Birlikspor'u aynı skorla 6-0 yenerek üç puanı hanelerine yazdırırken, Sağlıkspor ile Emekspor ise 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar. 2002 yaş grubunda ise Altyapı, Emekspor'u 3-2, Eskişehirspor'da Sultanderespor'u 2-0'lık skorla geçerken, Bentspor'da Meliyespor'u 7-1'li farklı skorla mağlup etmeyi bildi.
Bu sonuçların ardından 2000 doğumlularda Şekerspor,Eskişehirspor, Demirspor 2, 2001 doğumlularda DSİ Bent, Eskişehirspor, Alt Yapı, 2002 doğumlularda Eskişehirspor, DSİ Bent, Demirspor, 2003-2004 doğumlularda ise Eskişehirspor, DSİ Bent ve Alt Yapı takumları yarı finale yükselmeyi garantilediler. Öte yandan turnuvaya bugünde 2000 doğumlular arasında oynanacak maçlarla devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.