Yaş sınırına tepki büyük

Profesyonel Futbolcular Derneği yönetimi başta olmak üzere liglerde oynayan oyuncular karara tepki gösterdi. Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TBFD), TFF'nin bugün açıkladığı 3. Lig'de gelecek sezon 2000 ve öncesi doğumlu oyuncu bulundurma sayısının 5 ile sınırlanmasına tepki gösterdi."
DEĞİŞEBİLİR
Yıllardır 3'üncü lig futbolcuları için bir yaş kontenjanı mevcuttu. Ancak açıklanan yeni kontenjan kuralına göre 2000 doğumlu ve daha büyük sadece 5 oyuncu kadroda olabilecek.
Öte yandan Lig Kulüpler Birliği başkanı Hakan Bolat’ın TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştüğünü, kulüplerin fikrini yeniden alacağını, 2001 doğumludan büyük 10 oyuncu 2001 doğumludan küçük 15 oyuncu olacak şekilde revize edilmesi beklendiğini açıkladı.