YAZ DÖNEMİ "ŞEKER" GİBİ GEÇTİ

YAZ DÖNEMİ “ŞEKER” GİBİ GEÇTİ
İlimizin köklü ve güzide kulüplerinden Şekerspor’da yoğun geçen yaz döneminin artık sonuna gelindi. 23 Ağustos Perşembe günü yapılacak tören ile Yaz okulu çalışmaları tamamlanacak. Şekerspor Futbol yaz okulunda minikler...

İlimizin köklü ve güzide kulüplerinden Şekerspor'da yoğun geçen yaz döneminin artık sonuna gelindi. 23 Ağustos Perşembe günü yapılacak tören ile Yaz okulu çalışmaları tamamlanacak. Şekerspor Futbol yaz okulunda minikler futbolun yanında sosyal ve kültürel anlamda da eğitim gördü Her antrenmanın başında ve sonunda futbol bilgilerini tazeleyen minikler, neşeli bir şekilde yaz okulu çalışmalarının artık son günlerini yaşıyor. Antrenör Erol Kaya; miniklerin öncelikle sosyal anlamda kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin altını çizerek, kalite anlamında çok verimli bir yaz dönemi geçirdiklerini ifade etti.
Antrenörler Erol Kaya ve Osman Esen'in yanı sıra kulübün genç futbolcuları Görkem Alkan, Birkan Çaylak, Oğuz Satır ve Adem Aykart miniklerle yakından ilgilenmeye devam ediyorlar. Katılımın 200'ü aştığını ifade eden antrenör Erol Kaya 'Güzel bir ortamda miniklere yaz okulu eğitimi verdik. Sayımız her geçen gün arttı. Yaz okulumuzda çok yetenekli oyuncular keşfettik. Amacımız onlara en güzel şekilde futbol eğitimlerini vererek, yetenekli olanlarını kulüp bünyesine kazandırmak' dedi. Sosyal anlamda miniklerin öncelikle daha aktif olmaları adına çalışmalar yaptıklarını belirten Kaya 'Çok küçük yaşta minikler antrenmanlara geliyor. Öncelikle miniklerin kendilerini rahat hissetmelerini ve kendilerini en iyi şekilde ifade eder hale gelmelerini sağlamaya çalıştık. Bunun içinde oyuna dayalı çeşitli antrenman programları ve çalışmalar uyguladık. Bunda da başarılı olduğumuzu gördük. Sporcularımızdan aldığımız verim ikiye katlandı' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.