YENİ YOL’UN ŞAMPİYON MASA TENİSÇİLERİ KUTLAMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

YENİ YOL’UN ŞAMPİYON MASA TENİSÇİLERİ KUTLAMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Yeni Yol Okulları Küçük Erkek ve Yıldız Erkek Masa Tenisi takımları, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen M.E.B. Okulla rarası İl Birinciliği müsabakalarına damga vurarak her iki kategoride de namağlup şampiyon olmuşlardı.

Okul kurucularından Mehmet Otan'ın şampiyonlar için vermiş olduğu kutlama yemeğinde bir araya gelen başarılı sporcular, Türkiye Şampiyonası öncesinde moral depoladılar.

Başantrenör Ziya Öner, Yardımcı Antrenör Anıl Aydın ve Sportif Koordinatör Fatih Şener'in katıldığı yemek organizasyonunda uzak hedefler ve geleceğe dair planlar da masaya yatırıldı.

Milli antrenör Ziya Öner, "Yeni Yol Okulları Ailesine katıldığım için çok mutluyum, kısa zamanda yakalanan bu başarıda yardımcım Anıl Hoca ile birlikte sistemli bir şekilde çalıştık. Gelecek vaat eden çok iyi bir oyuncu grubu yakaladık ve onları işlemeye başladık. Bu ekip içerisinden birkaç yıl sonra Türkiye şampiyonları ve milli sporcular çıkacaktır. Biz de bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yolculuğa çıkarken bana ve ekibime güvenen; vizyoner bir yaklaşımla sınırsız destek veren Yeni Yol Okullarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.