YENİ YÖNETİM ARAYIŞI
Eskişehirspor’da yeni yönetimin oluşması için çalışmalar başladı.
18 Ocak’daki genel kurula kadar kulübü yönetecek olan icra kurulunun yapacağı ziyaretlerde yeni yönetimin oluşması için büyük önem taşıyor. Başkan Halil ünal ısrarla yeniden başkan adayı olmayacağını söylerken, 3 Ocak’daki kongrede de delegelerden helallik istemişti. Başkanlık için ismi geçenler ise genel kurula bile gelmezken, İcra kurulunun seçilmişlerin yanı sıra bu isimler ile de görüşeceği öğrenildi.
18 OCAK’DA YAPILACAK
18 Ocak’da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu için yeni yönetim arayışı var.
önce 27 Aralık’da çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan ve 3 Ocak’da ise başkan adayı çıkmadığı için ara verilen Eskişehirspor genel kurulu 18 Ocak Cuma günü Anemon otelde saat 18.00’de yapılacak.
üNAL ‘YOKUM’ DİYOR
Başkan Halil ünal ısrarla yeniden başkan adayı olmayacağını söylerken, 3 Ocak’daki kongrede de delegelerden helallik istemişti.
Şu anda transfer tahtasını açmak için görüşmeler yaptığı öğrenilen Halil ünal’ın eğer sıkıntıları çözerse ve kimse başkanlık için çıkmadığı takdirde yeniden aday olabileceği konuşuluyor.
ZİYARETLER öNEMLİ
18 Ocak’daki genel kurula kadar kulübü yönetecek olan icra kurulunun yapacağı ziyaretlerde yeni yönetimin oluşması için büyük önem taşıyor.
Başta eski başkanlar olmak üzere şehrin seçilmişleri ve iş adamlarını ziyaret edecek olan İcra kurulunun bu ziyaretlerde yapacağı görüşmeler gelecek için büyük önem taşıyacak. İcra kurulunun ayrıca isme başkanlık için adı geçen acak genel kurula bile gelmeyen isimler ile de görüşeceği öğrenildi.