YİNE ÇİFT ÇALIŞTILAR

YİNE ÇİFT ÇALIŞTILAR
Ligde son haftaya gelinmesine rağmen Yunusemre ile oynayacağı baraj maçına bilenen Sağlıkspor’da tempo düşmüyor. Kırmızı Beyazlılar dün yine çift çalışma yaptı.Ciddiyeti Elden BırakmıyorlarBölgesel Amatör Ligde çok...

Ligde son haftaya gelinmesine rağmen Yunusemre ile oynayacağı baraj maçına bilenen Sağlıkspor'da tempo düşmüyor. Kırmızı Beyazlılar dün yine çift çalışma yaptı.

Ciddiyeti Elden Bırakmıyorlar
Bölgesel Amatör Ligde çok genç bir kadro ile mücadele etmesine rağmen özellikle ikinci yarıda performansını yükselterek normal sezonu düşme hattının üzerinde tamamlayan Sağlıkspor gözünü baraj maçına dikti. İlk hedefine ulaşan Kırmızı Beyazlılar önümüzde ki sezon tekrar Bölgesel Amatör Ligde yer almak adına Yunusemre'yi devirmenin hesaplarını yapıyor. Bunun içinde antrenman temposunu düşürmeyen temsilcimiz dün çift çalışma yaptı.
Her Çarşamba olduğu gibi sabah Sportif Clup'ta kuvvet ve dayanıklılık çalışan Sağlıkspor öğleden sonra ise çabukluk ve taktik bir idman gerçekleştirdi.
Günü Birlik Gidecekler
Çıksalın maçının son çalışmasını bugün yapacak Sağlıkspor güçlü rakibiyle Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için günü birlik İstanbul'a gidecek. Temsilcimizde bu maç öncesi sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.