Yönetimden taraftara çağrı

Yönetimden taraftara çağrı
Taraftarın kötü günlerin değişmez oyuncusu olduğunu belirten Sürel” Yönetim olarak Samsun maçı öncesi seferberlik ilan ediyoruz. Tam destek zamanı. Futbolcularımızı inanır, taraftarımızda takımının arkasında olursa bu...

Taraftarın kötü günlerin değişmez oyuncusu olduğunu belirten Sürel" Yönetim olarak Samsun maçı öncesi seferberlik ilan ediyoruz. Tam destek zamanı. Futbolcularımızı inanır, taraftarımızda takımının arkasında olursa bu maçtan galip ayrılırız. Samsun maçı bizim için dönüm maçlarından birisi. Kalan maçların hepsi gerçek final havasında geçecek. Çünkü bundan sonraki maçların telafisi zor olacak. Samsunspor'da istediği yerde değil. Onlarda zor günler geçiriyor. Ancak aynı Malatya maçında olduğu gibi bu maçta da rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bu maçta alınacak galibiyet bizi ligde rahatlatacak. Pazar günkü maça tüm Eskişehirspor'lu taraftarları bekliyoruz" dedi.
"YÖNETİMDE PARÇALANMA YOK"
Eskişehirspor basın sözcüsü Murat Sürel yönetimle ilgili söylentilere de cevap vererek "Yönetimimizde kesinlikle bir parçalanma yok. Önceki akşam yapılan toplantıya 19 yöneticiden 15'i katıldı. Parçalanma olsa ancak 2-3 kişi gelirdi. Biz buraya tek yıllığına gelmedik. Görevimizin başındayız" dedi.
Sürel stad konusu için de Atatürk stadı için gerekli bakım ve onarım işleri yapılacak. Bu konuda Özgür Tulun arkadaşımız yetkili. Yeni stad için de projeler değerlendirilecek. Yeni stad için rant olacaksa Eskişehirspor'a olacaktır" dedi.
ÇAĞAN "BARAJ 37 PUAN"
Eskişehirspor genel menejeri Reşat Çağan ise "Geçen hafta iş kazası yaptık. Antep de şans yanımızda değildi. Bence ligdi kalma barajı 37. Samsun maçı bizim için rakibimizi yenerek rahatlamak istiyoruz. Samsunspor bu ligin en çok para harcayan takımı. Her ne kadar buraya moralsiz gelseler de rakibimizi yenmek zorundayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.