YÖNETİMDEN TRANSFER BİLGİSİ

YÖNETİMDEN TRANSFER BİLGİSİ
Eskişehirspor ikinci başkanı Rıdvan Çakırgöz yazılı açıklama ile tüm futbolcuların geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarının ödendiğini söyledi. İç transferde sözleşmesi biten ve devam eden futbolcuların durumu hakkında...

Eskişehirspor ikinci başkanı Rıdvan Çakırgöz yazılı açıklama ile tüm futbolcuların geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarının ödendiğini söyledi. İç transferde sözleşmesi biten ve devam eden futbolcuların durumu hakkında bilgi veren bir yazılı açıklama yapan Eskişehirspor ikinci başkanı ve transfer komitesi başkanı Rıdvan Çakırgöz geçtiğimiz sezonki kadroda yer alan 24 futbolcunun durumu şöyle açıkladı.
" Zafer Şahin, Ulaş Meyan ve İshak Topçu' nun sözleşmesi 2 yıl uzatılırken, Sinan Ören ve Berkay Onarıcı' nın 5, Harun Yıldız ve Kayacan Erdoğan'ın sözleşmeleri 3 yıl uzatıldı. Mustafa Sevgi,M.Akif Tatlı, Bülent Karabağ' ın sözleşmeleri 1 yıl, Birol Hikmet ve Koray Aslan'ın sözleşmeler 2 yıl devam ediyor. Aydın Yıldırım ve Ramazan Durdu' nun sözleşmeleri feshedilirken, Bülent Bal, Serkan Reçber, Mehmet Al, Mahmut Karıklar, Mehmet Türkmehmet, Ayhan Evren, Zafer Gültekin, Turan Bilge ,Ali Bayrak ve Mustafa Aşan' nın sözleşmeleri bitti." İkinci başkan Çakırgöz transfer komitesinin kalan ve giden tüm futbolcuların geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarını tamamının ödendiğini ve tüm futbolcularla anlaşarak helalleşildiğini veya devam edildiğini söyledi. Dış transferde de temasların sürdüğünü belirten Çakırgöz netleşmeden futbolcuların isimlerinin kamuoyuna açıklanmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.