Yönetimin çok işi var

Yönetimin çok işi var
Yeni sezon için devam kararı alan Eskişehirspor yönetim kurulu kolları sıvadı. Bir taraftan TFF’den gelecek olan müjdeli haberi bekleyen yönetim bir taraftan da teknik adam ve sponsorluk için görüşmeler yapıyor.

SPONSOR GÖRÜŞMELERİ

Öte yandan Başkan Erkan Koca yeni sezon için kaynak arayışına başladıklarını belirterek “Eskişehirspor’un yeni sezonda yine maddi desteğe ihtiyacı olacak. Şehir içinde ve şehir dışında sponsorluk görüşmelerimiz başladı. Yeni sezonda stat ismine, forma reklamı ve isim sponsoru konusunda çalışma içindeyiz. İnşallah Eskişehirspor’un hak edeceği sponsorları buluruz” dedi.

GİDEN YOK

Onurhan Uyanık dışında hiçbir futbolcunun takımdan ayrılmadığını belirten Başkan Erkan Koca, “Takıma yeni katılanlar ve diğer oyuncularımızla sözleşmelerimiz sürüyor. Onurhan dışında takımdan ayrılan oyuncumuz yok. Onurhan Uyanık alacaklarına karşılık bonservisini alarak ayrıldı. Kendisi gitmek istedi. Onun dışında diğer oyuncularımızla sözleşmelerimiz devam ediyor. TFF’nin alacağı karar doğrultusunda tekrar oyuncularımızı gözden geçiririz” dedi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR

Yeni teknik adamın takımın başına getireceklerini söyleyen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca “Türkiye Futbol Federasyonu kararı sonrasında yeni bir planlama içinde olacağız. Takıma yeni teknik direktör gelecek. Teknik direktör sonrasında hangi ligde devam edeceksek ona göre teknik kadromuzla yeni sezona başlayacak oyuncularımızı belirleyeceğiz. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun başarılı olmak zorunda” dedi.

İYİ TERCİH YAPILMAMIŞTI

Son yıllarda teknik adam konusunda iyi tercihler yapamayan Eskişehirspor aynı hatayı yeni sezonda da yapmak istemiyor.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’da 34 haftalık lig maratonunda 6 teknik adam görev yaptı.

Cüneyt Biçer 5 maçta 1 puan alırken, Emre Özbayer ile Şimşekler 15 maçta 13 puan topladı. 1 Maçta kulübede yer alan Yiğit Cumalı 1 puan, yine 1 maçta görev yapan Özcan Kızıltan ise puan alamadı. Ali Onur Cerrah 8 maçta 8 puan alırken. Son olarak Sezgin Coşkun ise 4 maçta 3 puan aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.