Youla süresiz kadro dışı

Youla süresiz kadro dışı
Eskişehirspor yönetimi Gineli ileri futbolcusu Souleymane Youla’ya süresiz kadro dışı bıraktı.Eskişehirspor’da sürekli sorunlar çıkarttığı belirten takımın siyah incisi Souleymane Youla sonunda bardağı taşırdı. Dün kupa...

Eskişehirspor yönetimi Gineli ileri futbolcusu Souleymane Youla'ya süresiz kadro dışı bıraktı.
Eskişehirspor'da sürekli sorunlar çıkarttığı belirten takımın siyah incisi Souleymane Youla sonunda bardağı taşırdı. Dün kupa maçı için Antalya'ya götürülmek istenen Youla teknik heyete gitmek istemediğini bildirmesi üzerine konu Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'a iletti. Başkan Ünal takımın gol silahı Souleymane Youla' yı ikna çabalarının sonuç vermemesi ve disiplinsiz davranışlarını sürdürmesi üzerine yönetim kurulu acil toplantıya çağırdı. Tesislerde bir araya gelen Eskişehirspor yönetimi kurulu Youla için süresiz kadro dışı kararı verdi.
Başkan Halil Ünal konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada " Kimse kulübün üstündü değildir. Eskişehirspor büyük bir camiadır. Youla' da kurallara uymak zorundadır. Oyuncumuz Youla kulübümüzün iç disiplin talimatlarına ve geleneklerine yakışmayan hareketlerde bulunmuştur. Camiamıza, büyük taraftarımıza ve formasına, etik değerlere saygı göstermediği için yönetim kurulu kararı ile gerekli cezalar verilerek süresiz kadro dışı bırakılmıştır" dedi.
Eskişehirspor yönetiminin süresiz kadro dışı bıraktığı Youla' nın şehri terk ederek Ankara'ya gittiği ve oradan da uçakla Türkiye7den ayrıldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.