"Zoru başarmak istiyoruz"

“Zoru başarmak istiyoruz”
Gaziantep BŞ maçının kolay geçmeyeceğini vurgulayan Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık “ Zoru başarmak istiyoruz” dedi.Gaziantep BŞ maçının Eskişehirspor için sıçrama noktası olduğunu belirten teknik direktör...

Gaziantep BŞ maçının kolay geçmeyeceğini vurgulayan Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık " Zoru başarmak istiyoruz" dedi.
Gaziantep BŞ maçının Eskişehirspor için sıçrama noktası olduğunu belirten teknik direktör Ergin Işık maçla ilgili olarak şunları söyledi.
" Gaziantep BŞ ikinci yarıda yenilgi almadı. Bu da uyumlu ve istim üzerinde olduklarını gösteriyor. Ancak takımlar her zaman çıkışta gitmez. Mutlaka inişe geçerler. Bu durumun bizim maçımızda olmasını istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Biz zoru başarmak istiyoruz. Yenemiyorsak yenilmemeyi amaçlıyoruz.
Gaziantep BŞ maçı bizim için ligde sıçrama noktası. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak ligin üst sıralarını zorlarız. Yani ilk altıyı kovalarız.
Üst sıradaki takımlarla aramızda çok büyük bir puan farkı yok. Tabiî ki aynı durumun alt sıra içinde geçerli olduğunu görüyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.