Büyükşehir Köy Enstitüleri programı düzenledi

Büyükşehir Köy Enstitüleri programı düzenledi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Köy Enstitüleri ve Spor Söyleşisi 3” programı Prof. Dr. F. Pervin Bilir’in katılımıyla gerçekleşti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Köy Enstitüleri ve Spor Söyleşisi 3 – Yapılandırmacı Yaklaşım Perspektifinden Köy Enstitüleri’nde Beden Eğitimi Ve Spor Etkinliklerinin Değerlendirilmesi” programı Taşbaşı Kırmızı Koltuklu Salon’da gerçekleşti.

Söyleşi programı; Moderatör Doç. Dr. Veli Onur Çelik ve Konuşmacı Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. F. Pervin Bilir katılımıyla gerçekleşti.

Programın açılış konuşmalarını ise; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç gerçekleştirdi.

Söyleşi programı Prof. Dr. Bilir’in sunum planına göre; “Çağlar Boyunca Spor ve Beden Eğitimi”, “Köy Enstitüleri ve Öğretim Programı”, “Köy Enstitüleri’nde Beden Eğitimi ve Spor”, “Günümüz Programlarına Yansımaları” ve “Çıkarılacak Dersler” başlıkları altında ilerledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.