Eskişehir'deki Millet Bahçesi unutuldu

Eskişehir'deki Millet Bahçesi unutuldu
Türk Dünyası Kültür Vakfı sorumluluğunda olan Eskişehir Millet Bahçesi’nin bakımsız hali çevredeki vatandaşlar tarafından tepki topluyor.

Eskişehir’in şehir merkezinde bulunan ve Eskişehirli vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edilen Millet Bahçesi’nin bakımsız hali görenleri şaşırtıyor.

Millet Bahçesi’nin ilkbahar mevsimine hazır olmayan görüntüsü, kurumuş otlar, düzenlenmemiş yeşil alanlar vatandaşların tepkisine neden olurken yeşil alanların yanı sıra oturma alanları, bahçenin içerisinde yer alan köprünün sağlam olmayan tahtaları bakım bekliyor.

3.jpg

Eskişehir'de vatandaşlar, Millet Bahçesi'nde uzun süredir sulama yapılmadığını iddia ederek, parkın bitki örtüsünün kurumaya başladığını ve genel olarak bakımsız bir görüntü sergilediğini belirtti. Çevre sakinleri özellikle sıcak havalarda bitkilerin sulanmamasının ve bakımının yapılmamasının, parkın estetik görüntüsünü olumsuz etkilediğini ifade etti.

2.jpg

Bu durumun parkın kullanımını da olumsuz etkilediğini söyleyen vatandaşlar, Millet Bahçesi'nde vakit geçirmeyi tercih ettiklerinde kurumuş bitkiler ve bakımsız alanlar nedeniyle hoş olmayan bir ortamla karşılaştıklarını dile getirdi.

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum