Hatboyunda şimdi de talan başladı

Hatboyunda şimdi de talan başladı
Bir süre önce açılan hat boyu hırsız veya hırsızlara yeni bir sermaye kapısı hainle geldi. Devlet Demir Yolları Genel müdürlüğü tarafından başlatılan Zübeyde Hanım Caddesi hat boyundaki yeni bulvar da çalınmadık eşya...

Bir süre önce açılan hat boyu hırsız veya hırsızlara yeni bir sermaye kapısı hainle geldi. Devlet Demir Yolları Genel müdürlüğü tarafından başlatılan Zübeyde Hanım Caddesi hat boyundaki yeni bulvar da çalınmadık eşya bırakılmadı.Gerekli denetimin her nedense bir türlü sağlanmadığı hat boyu kaderine terk edildi.
  Alınmayan çöplerin dağ gibi biriktiği yeni ve modern bulvar üzerine yapılan süs havuzu başta olmak üzere kavşaklarda maddi değeri olan bir çok aydınlatma kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.Yüksek Hızlı Tren(YHT)’inin yer altına alınmasının ardından başlatılan ve yaklaşık bir yıl süren çalışmanın ardından tamamlanarak şehre kazandırılan bulvar,geceleri hırsız veya hırsızların uğrak mekanlarından biri haline geldi.Binlerce liranın harcanarak yapıldığı aydınlatma sistemlerinin bulundukları süz havuzundan sökülerek götürüldüğünü belirten bölge sakinleri,sorumlu yetkilileri göreve davet etti.
  Hat boyunun şehre ayrı bir görünüm kazandırdığına işaret eden mahalle sakinleri,hırsızlardan dert yanarak ”Bulvar açıldıktan sonra süs havuzları ve aydınlatma sistemiyle çok güzel bir yer oldu.Bir süre sonra süs havuzundaki aydınlatmaların yanmadığını fark ettik.Gidip baktığımızda çoğu çalınmıştı.özellikle akşamları hava karardıktan sonra bulvar alkol alan şahıslarla adeta doluyor.Akşamları bulvarda gezemiyoruz.Hırsızlarda ne varsa söküp götürmüşler.Bulvar da hiçbir güvenlik önlemi yok.Kimin ne yaptığı belli değil diyerek yetkililere çağrıda bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.